Tema: Bæredygtig køkkenrevolution i efterskolernes køkkener
Skær ned på bøffer og kødsauce. Efterskolerkøkkener har en særlig forpligtelse til at servere klimavenlig mad og undervise eleverne i sund mad og madens CO2-udledning. Det har jeg skrevet et tema blandt andet med et inspirerende besøg i køkkenet på Skolerne i Oure.
Læs reportagen derfra herunder. Eller læs dem i magasinet.
![mad Side 1 i tema om køkkenrevolution på efterskolerne](https://www.katrinefriisberg.dk/wp-content/uploads/2021/05/mad.png)
![mad2 Side 2 i tema om køkkenrevolution på efterskolerne](https://www.katrinefriisberg.dk/wp-content/uploads/2021/05/mad2.png)
![mad3 Side 3 i temaet om køkkenrevolution på efterskolerne](https://www.katrinefriisberg.dk/wp-content/uploads/2021/05/mad3.png)
![mad4 Side 4 i tema om køkkenrevolution på efterskolerne](https://www.katrinefriisberg.dk/wp-content/uploads/2021/05/mad4.png)
![mad5 Side 5 i tema om bæredygtig køkkenrevolution på efterskoler](https://www.katrinefriisberg.dk/wp-content/uploads/2021/05/mad5-1.png)