+45 50466082 k@katrinefriisberg.dk

Freelancejournalist i Varde – Esbjerg-området

Hej. Jeg hedder Katrine Friisberg og er en kommunikations-en-mands-hær med næse for de gode historier, der gavner en organisation. Mit våben er computer og storytelling ammunition.

Jeg hjælper organisationer og virksomheder med at få budskaber ud over rampen. Det gør jeg ved, at:

  • hjælpe med at opstøve de historier, som gør mere end bare at sætte ord på jeres budskaber. De rigtige historier viser, hvem I her. Show it – don’t tell it, er et godt gammelt journalistisk udtryk, som jeg arbejder efter.
  • målrette jeres tekster, så de går lige i hjertet på dem, som I gerne vil i kontakt med.
  • hjælpe med at finde ud af, hvilke medier, som er bedst til at få jeres historier ud gennem. Er det nyhedsbrevet? Hvilke sociale medier egner sig? Eller måske en henvendelse til pressen …

 

Sæt flueben på to-do-listen

Min fornemste opgave er at lette dig for en byrde. At hjælpe ledere og medarbejdere, som har tusindvis af punkter på to-do-listen, af med den dårlige samvittighed og følelsen af ikke at gøre det godt nok.

Med mig på holdet får I frigjort værdifuld tid til jeres vigtigste opgaver. Dem I ikke kan udsætte. De opgaver, som gør, at I som organisation kan gøre en forskel for dem, I er sat i verden for at hjælpe.

 

 

 

Jeg skriver jeres gode historier, så I får tid til alt det andet

Alt for ofte ser jeg virksomheder og organisationer, som ikke lykkes med deres kommunikation og ikke får fortalt deres gode historier, fordi medarbejderne har for meget om ørerne.

Måske har du kommunikationsstrategier liggende i skuffen, men mangler kræfterne til at eksekvere. Og det er synd. Du ved det garanteret: Kommunikation er ikke venstrehåndsarbejde. Det lange seje træk gør en forskel. Der skal en helhjertet indsats til.

Når vi samarbejder, hjælper jeg med at sikre, at kommunikationen når hele vejen rundt.

Måske mangler I bare ekstra kræfter til at få skrevet en enkelt tekst. Nogle gange er det så lidt, der skal til for at man langt om længe kan strege et punkt, som har stået på to-do-listen i flere måneder.

Men hvis I har brug for en kommunikationsansvarlig på et større og længerevarende projekt, kan jeg hjælpe med at tage byrden fra jeres skuldre. Lige fra at lægge strategien, holde hånd i hanke med alle aspekter af kommunikationen til at stå for kontakten til andre leverandører så som grafikere og webudviklere.

Få jeres budskaber til at nå ud til flere mennesker, så de virkelig gør en forskel

Lige som alle andre tekstforfattere kan jeg sætte korrekte kommaer og rette stavefejl. Men min virkelige passion er de gode historier, og hvordan man kan bruge dem til at nå ud og påvirke mennesker til at forstå og se en sag fra en ny vinkel.

Lad mig sige det, som det er: Jeg er lidt forelsket i ord – i at sætte dem sammen, så sætningerne og historierne bliver skarpe, gør læserne bløde og rammer der, hvor historierne sætter sig fast.

Gode historier og gode sætninger kan rykke mennesker.

Mit mål er at gøre en positiv forskel og bruge mit håndværk til at gøre det nemmere for virksomheder og organisationer at hjælpe andre.

Derfor hjælper jeg flest virksomheder og organisationer som din.

Organisationer, som gør en forskel. Skaber udvikling. Hjælper mennesker.

På min kundeliste har jeg derfor for eksempel uddannelsesinstitutioner, foreninger, som har et mål om at hjælpe, og mindre en-mands-virksomheder.

Om Katrine Friisberg

Er du havnet her, uden at have mødt mig, bliver du måske overrasket, når vi ses. Jeg elsker at møde mennesker og høre deres historier. Men det er ikke mig, som højt fortæller de sjoveste vittigheder eller ikke kan få nok opmærksomhed.  For jeg er nemlig en stille type. Typen, der lytter mere, end jeg snakker.

Jeg lader det være op til mine tekster at larme og stå i rampelyset.

Men tag ikke fejl: Jeg skal nok sørge for at sige min mening og for, at du får glæde af min viden om kommunikation. Jeg stiller skarpt, lytter og tænker, før jeg siger noget. Hvilket ofte kan være en rigtig god kombination, som jeg kan anbefale.

 

 

 

 

+10 års erfaring fra medie- og kommunikationsbranchen

Jeg har en solid uddannelse, en række kurser og ti års erfaring fra medie- og kommunikationsbranchen i bagagen.

Som journalist er jeg øvet i at se de gode historier – også der, hvor andre måske ikke ser dem.

Som kommunikationsmedarbejder har jeg arbejdet med fagets mange facetter som for eksempel sociale medier, nyhedsbreve, målgrupper og strategier, før jeg blev selvstændig.

Min vidensbase:

  • public – kandidatuddannelsen i journalistik med speciale i organisationer og kultur
  • Uddannet journalist (BA) fra journalistuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense
  • Kurser i blandt andet fotografering, video, skrivning, strategisk kommunikation, projektledelse, e-mailmarketing (Christina Klitsgaard) og sociale medier.

Her har jeg arbejdet:

  • Kommunikationsmedarbejder ved Rybners, ungdomsuddannelsesinstitution i Esbjerg, 2012 – 2017
  • Kommunikationsmedarbejder ved UC SYD, videregående uddannelse, 2010 – 2011
  • Journalist ved JydskeVestkysten, 2007 – 2010

Sideløbende med mine ansættelser har jeg opbygget min selvstændige virksomhed og løst opgaver for både magasiner, aviser og store og små organisationer.

I dag driver jeg min egen forretning og hjælper organisationer som jeres med at få budskaberne og de gode historier ud i verden, så de gør en forskel. Og jeg elsker det.

Skriv til mig på mail, så vi kan tage en (uforpligtende) snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med jeres kommunikation, de gode historier og bruge dem til at opnå synlighed og få folk til at bryde sig om jeres sag.